Misafirlerinizi En Güzel Şekilde Karşılayın: Kapı Önü Paspasları

Yaşam alanlarını istekleriniz doğrultusunda dekore etmeniz size ekstra bir motivasyon sağlar. Çünkü o alanda sizden bir şeyler olduğunu bilir ve her gördüğünüzde kendinizi iyi hissedersiniz. Dekorasyon, küçük detayların, dokunuşların ve zamanla değişen trendlerin olduğu bir alandır. Bazen en ufak bir değişiklik bile ortamın havasını tamamen değiştirebilir. İşte tüm bu nedenlerle kapı önü paspasları, özel bir dokunuş yapmak için oldukça uygun ürünlerdir. Bu ürünlerde istediğiniz renk, tarz, desen ve hatta kişisel mesajı kullanabilir, istekleriniz doğrultusunda güzel bir karşılama hazırlayabilirsiniz.

Kapı önü paspasları, yaşam alanlarının girişinde kullanılan ve misafirleri karşılayan dekoratif ürünlerdir. Tabii ki sadece misafirleri değil sizi de karşıladığını unutmamak gerekir. Modunuzun düşük olduğu bir günde komik bir mesajın ya da kişisel bir tasarımın kapıda olması eminiz ki yüzünüzü güldürecektir. Tüm bunların dışında ise paspaslar aslında oldukça fonksiyonel kullanım alanları sunar. Şimdi gelin kapı önü paspasları hakkında daha detaylı birkaç bilgiye beraber bakalım.

Kapı Önü Paspasları ve Özellikleri

Kapı önü paspasları ve özellikleri
Kapı önü paspasları hem dekorasyon hem de fonksiyon olarak birçok avantaj sunar.
  • Dış mekanda kullanılan kapı önü paspasları, kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilir. Plastik, coco veya alüminyumdan üretilen modeller, suya ve darbelere karşı ekstra dayanıklıdır.
  • Paspas denildiğinde akla ilk gelen görüntü fırça gibi görünen ve sarı tonlarında olan üründür. Bu birkaç santim kalınlığında olan ürünün ana maddesi coco denilen bir malzemedir. Düzgün ve sık dokulu yapısı sayesinde toz, çamur ve pisliğin yaşam alanlarına girmesine engel olur. Ayrıca üzerinde yer alan desenler sayesinde oldukça hoş görüntü sunar.
  • Dikdörtgen, daire, yarım daire gibi şekillerde tasarlanan paspasların üzerinde farklı tasarımlar bulunur. Kalp desenleri, gökkuşağı, “Hoş geldiniz” yazıları, komik mesajlar veya aile soyadlarını modeller üzerinde görebilirsiniz. Renk seçimi yaparken ise yaşam alanında kullandığınız tonlara uygun seçim yapmanız daha hoş bir görüntü oluşturacaktır.
  • Malzeme olarak alüminyumdan üretilen paspas modelleri, üzerinde yer alan şeritler sayesinde kirin ve suyun rahatça akıp gitmesini sağlar. Sert yapıdaki bu ürünlerin alt kısmı zemine zarar vermemesi için yumuşak malzeme ile kaplanır. Eğer yağmur ve suyun bol olduğu bir yerde paspas kullanacaksanız bu ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Kıvırcık paspaslar, kayma riskinin olduğu mermer, granit gibi zeminlerde ve bahçelerde kullanılır. Kaymaz yapısı sayesinde zemine tutunan bu modeller su ile temasın fazla olduğu alanlarda değerlendirilebilir.
  • Paspas modelleri genellikle 50 x 80 cm, 60 x 70, 40 x 65, 40 x 60 gibi ölçülerdedir. Kullanacağınız alanın boyutuna göre seçim yapabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel olarak üretilen paspaslar üzerine fotoğraf veya mesaj ekleyebilirsiniz. Şirketinizin logosu, ailenizin soyadı, sevdiklerinize mesajınız gibi birçok seçenek paspaslar üzerinde hayat bulabilir.

Kapı Önü Paspas Önerileri

Özelliklerini ve genel anlamda kullanım alanlarını sıraladığımız kapı önü paspasları, oldukça kullanışlı ürünlerdir. Bu ürünleri yeni evlenen veya ev değiştiren sevdiklerinize hediye olarak da verebilirsiniz. Bizim paspas önerilerimiz ise aşağıda sizi bekliyor.

1-) Özel Tasarım Paspas

Özel tasarım paspas
Özel tasarım paspas, standart kapı önleri için ideal olan 40 x 60 cm ölçülerindedir.

Doğal Hindistan cevizi ipliğinden üretilen ve kişiselleştirilebilir olan özel tasarım paspas, canlı tonları ile dekoratif bir görüntü sunar. UV baskı tekniği sayesinde üzerindeki desenler solmaz. Ayrıca PVC alt tabanı uzun ömürlü bir kullanım sunar. Toz ve çamuru tutan yapısı sayesinde ise kapı önünüz her zaman temiz kalır.

2-) Karikatür Tasarımlı Dört İsimli 

Kapı önü paspasları - karikatür
Paspasın zemini %100 PVC malzemedir. Bu nedenle kayma ve dökülme yapmaz.

Kişiye özel olarak hazırlanan ve aile bireylerinin isimlerinin yazılabildiği karikatür paspas, 40 x 60 cm ölçülerindedir. Sık ve kaliteli malzeme yüzeyi fırçalama özelliğine sahiptir. Bu sayede kiri içinde tutar. Temizlemesi ise oldukça kolaydır. Ters çevirip silkelediğiniz takdirde içindeki kiri bırakır.

3-) Dokuz Üç Çeyrek 

Kapı önü paspasları - Dokuz üç çeyrek
Paspas, %100 polyester malzemeden üretilmiştir ve alt tabanı kaydırmaz deri malzemedir.

Harry Potter hayranlarını buraya alalım. Wizarding World paspas, simge haline gelen dokuz üç çeyrek tren peronunu bu tasarımın merkezine alıyor. Siz de Harry Potter sevginizi yaşam alanlarını dekore derken göstermek isterseniz bu paspas tam size göre. Ayrıca yeni eve taşınan sevdiklerinize bu paspası hediye ederek hoş bir jest yapabilirsiniz.

4-) Kıvırcık Kapı Önü

Kıvırcık paspas
 Paspasın alt tabanı kauçuk malzeme ile kaplıdır. Bu sayede kayma yapmaz ve uzun ömürlü kullanım sunar.

Klasik modelleri sevenler için oldukça kullanışlı olan kıvırcık paspas, 45 x 70 cm ölçülerindedir. Kıvırcık yapısı sayesinde toz ve kiri sıyırır. Kolay temizlenen yapısı sayesinde iş yeri gibi çok kişinin girip çıktığı alanlarda kullanıma uygundur.

5-) Kaymaz Taban Kapı Önü Paspas

Kaymaz taban
Kaymaz taban paspas 40 x 70 cm ölçülerindedir.

Sıradaki önerimizde bir değil iki paspas bir arada sizi bekliyor. Kaymaz tabanlı paspas, PVC malzemeden üretilmiştir. Bu sayede koku yapmaz ve uzun süreli bir kullanım sunar. Tasarımı sayesinde ise yaşam alanlarına farklı bir hava katar. Renkli tasarımları sevenler eminiz ki bu kullanışlı modele bayılacaktır.

6-) Magic Kapı Paspası

Fil desenli paspas
Paspas, yoğun kullanım gerektiren yerler için uygundur.

Özgün tasarımlı renkli fil desenli paspas, kullanıldığı alana farklı bir hava katacak. Paspas, polyester yüzey üzerine baskı dokuma yapılmıştır. Zeminde kayma yapmaz, kiri ve tozu tamamen emer. Yıkanmasında herhangi bir sakınca yoktur.

7-) Firma Modeli

Firma modeli
Şirketinizi ziyarete gelenleri kendi slogan ve logonuzla karşılamanız oldukça hoş olacaktır.

İş yerleri ve firmalar için özel olarak tasarlanan paspas, coco malzemeden üretilmiştir. Temizlenmesi kolaydır ve kesinlikle kayma yapmaz. Üzerine UV dijital baskı ile istediğiniz logo ve ismi yazdırabilirsiniz.

8 -) PVC Tabanlı Coco

kapı önü paspasları - Pvc tabanlı coco
Coco paspas, üç farklı ölçüde sunulmaktadır.

Yaşam alanında yaşayanların isimlerini yazdırabileceğiniz özel tasarım coco paspas, oldukça tatlı bir görüntü sunar. Doğal Hindistan cevizi kabuğu liflerinden üretilen paspasın alt kısmı özel kaplamadır. Bu sayede kayma yapmaz.

9-) Gülücük Modeli

kapı önü paspasları - Gülücük paspas
Gülücük paspasın alt tabanı özel malzeme ile kaplanmıştır. Kayma yapmaz, kiri ve tozu içinde tutar.

Misafirlerinizi kocaman bir gülümseme ile karşılamaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise üzerine kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz gülücük paspas tam size göre! Dilerseniz üzerine “Dışarıdan stres getirmek yasaktır.” yazdırın, dilerseniz de istediğiniz başka bir mesajı. Seçim tamamen size kalmış…

10-) İtalyan Luna Kapı Paspası

kapı önü paspasları - MY Home paspas
Paspas modeli Flok baskı yöntemi ile renklendirilmiştir.

Kaymaz tabanlı, uzun ömürlü ve oldukça hoş bir öneri ile listemizin sonuna geldik; My Home paspas! Üzerindeki tatlı köpek deseni ile oldukça hoş görünen ürün kapınıza gelen herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturacaktır.